SONOFF S20 ITEAD Wi-Fi pametna utičnica po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Fotografija članka: SONOFF S20 ITEAD Wi-Fi pametna utičnica po sniženoj cijeni na Cafago webshopu

Pametne utičnice su nešto što bi svakome dobro došlo u kući ili stanu, barem jedna. Upravo je takva SONOFF S20 ITEAD pametna utičnica, a pronašli smo je po sniženoj cijeni na Cafago webshopu.

Oglas

SONOFF S20 ITEAD pametna utičnica je zanimljiva jer je možete daljinski kontrolirati preko Wi-Fi veze i vašeg pametnog telefona. Drugim riječima, puštajući struju možete uključivati i isključivati kućne uređaje što može biti vrlo korisno. Ovu smo pametnu utičnicu pronašli u prodaji na po sniženoj cijeni, a pronašli smo i kuponski kod koji će dodatni sniziti cijenu.

SONOFF S20 ITEAD će svaku vašu običnu utičnicu u vašem domu pretvoriti u pametnu utičnicu. Preko posebne APP eWelink aplikacije ćete je povezati s vašim pametnim telefonom i tako je daljinski kontrolirati odnosno uključivati i isključivati kućanske uređaje. Na ovaj način, odnosno uključivanjem kada je potrebno, možete čak i uštedjeti na potrošnji električne energije.

Preko spomenute aplikacije možete ovu utičnicu i programirati tako da možete napraviti npr. plan uključivanja i isključivanja u određeno doba dana ili sata. Isto tako, preko aplikacije ovu pametnu utičnicu može kontrolirati više članova obitelji što nam se čini vrlo praktično. Zanimljivo je kako podržava i glasovne komande o čemu ćete više pročitati i na .

Aplikacija je besplatna za download, a kompatibilna je s praktički svim Android i iOS pametnim telefonima. Gdje god se u svijetu nalazili moći ćete kontrolirati vaše kućne uređaje kao što su svjetla, grijanje i drugi uređaji preko bežične Wi-Fi veze (802.11.b/g/n), a mrežu ćete zaštititi standardnom WEP/TKIP/AES enkripcijom.

SONOFF S20 ITEAD svestrana i praktična pametna utičnica se nalazi u prodaji na po sniženoj cijeni od samo 17,06$, no ako upišete kuponski kod “JS172” cijena će se spustiti na samo . Inače kuponski kod ističe 31. siječnja tako da imate i više nego dovoljno vremena sve detaljno pregledati prije kupovine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.