SONOFF Basic Wi-Fi Switch podržava Amazon Alexa i Google Home, po sniženoj cijeni na TomTopu

Fotografija članka: SONOFF Basic Wi-Fi Switch podržava Amazon Alexa i Google Home, po sniženoj cijeni na TomTopu

U kompletu ćete dobiti dva SONOFF Basic Wi-Fi Switch uređaja, a oni vam omogućuju povezivanje upravljanje različitim kućnim uređajima gotovo besplatno. Sve što vam treba je malo mašte i nabaviti ove uređaje preko TomTop webshopa.

Oglas

SONOFF Basic Wi-Fi Switch uređaj je kompatibilan s Android i iOS operativnim sustavom i EWeLink aplikacijom bilo gdje u svijetu, a omogućuje daljinsko upravljanje odnosno paljenje i gašenje različitih uređaja u vašem domu. Vaš dom će gotovo besplatno postati još pametniji, a što možete i sami provjeriti na , gdje se ovaj komplet od 2 uređaja prodaje po zaista bagatelnoj cijeni.

Ono što će vam se svakako svidjeti je i podatak što je kompatibilan i s Amazon Alexom i Google Home sustavima. Vjerojatno se pitate što sve možete povezati i čime upravljati – to su zaista brojni uređaji kao što su klima, televizor svjetla i pametne utičnice, ali i običan ventilator, pročistač zraka i drugi uređaji. Mogućnosti primjene su vrlo široke.

Uređaj će preko Wašneg kućnog Wi-Fi rutera i aplikacije slati podatke na vaš pametni telefon, a gdje se nalazi aplikacija kojom možete upravljati svim kućnim uređajima, bez obzira da li ćete to napraviti odmah ili ćete određene funkcije aktivirati u određenom roku. Naravno, podržava i glasovne komande. Ovaj uređaj ne treba miješati s 433 MHz RF prijemnikom, o kojem smo .

Spomenimo kako SONOFF Basic Wi-Fi Switch uređaj podržava Wi-Fi mrežu, praćenje uređaja u realnom vremenu preko EWeLink aplikacije, daljinsko paljenje i gašenje uređaja, a možete preko jednog uređaja povezati do 8 uređaja. S obzirom da u paketu imate dva uređaja, moći ćete ih povezati čak šesnaest.

Ovaj se zanimljiv komplet SONOFF Basic Wi-Fi Switch uređaja s pripadajućim šarafima za montiranje nalazi u prodaji po sniženoj cijeni na po cijeni od samo 11,59$, a ova snižena cijena vrijedi u narednih tjedan dana.

Inače, bogatu ponudu TomTop webshopa možete uvijek pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.