Soft Skills Academy radionica udruge EESTEC LC Zagreb, dođite!

Fotografija članka: Soft Skills Academy radionica udruge EESTEC LC Zagreb, dođite!

Soft Skills Academy će ove godine biti održana od 9-11. prosinca, a prima čak 60 studenata što ju čini najvećom takvom radionicom u regiji.

Oglas

Mladi, visokoobrazovani ljudi se danas sve češće susreću s problemom pronalaska posla nakon završenog fakulteta. Iako im obrazovni sustav na fakultetima pruža kvalitetno stručno znanje, osim njega za zaposlenje i uspješnu karijeru potrebno je posjedovati određen skup vještina koje se ne mogu steći tijekom redovnog obrazovanja na fakultetu. Ako naučite kvalitetno raditi, surađivati s ljudima, učinkovitije planirati, organizirati i prezentirati projekte, stekli ste vještinu koja vam može biti korisna u svakoj situaciji i daje vam prednost u odnosu na druge.

Zbog svega navedenog studentska udruga EESTEC LC Zagreb, u suradnji s tvrtkama partnerima iz poslovnog svijeta, predstavlja vam drugu Soft Skills Academy (SSA) radionicu. Na ovoj besplatnoj trodnevnoj radionici, koja će biti održana u razdoblju od 09. do 11. prosinca 2016. na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER), sudjelovat će 60 visoko motiviranih kandidata koji će biti odabrani selekcijskim postupkom na temelju motivacijskog pisma. Sudionici će biti podijeljeni u 3 grupe, od čega će u jednoj grupi biti isključivo studenti FER-a koji iako imaju odlično tehničko znanje koje usvoje na fakultetu, loše vladaju mekim vještinama.

Radionica se sastoji od niza interaktivnih treninga koje drže ovlašteni međunarodni EESTEC treneri s višegodišnjim iskustvom. Riječ je o treninzima “Mekih vještina” kao što su upravljanje projektima, prezentacijske i komunikacijske vještine, emocionalna inteligencija, govor tijela i rad u timu. Kroz nabrojane treninge, sudionici stječu vještine koje, osim stručnog znanja, daju mladim ljudima prednost nad konkurencijom pri selekciji za posao i olakšavaju zapošljavanje bez prethodnog iskustva i zato ne propustite priliku prijaviti se. Prijave su otvorene svim studentima Sveučilišta u Zagrebu do 02.12.2016. Po završetku SSA, svi redovni polaznici će dobiti certifikat o sudjelovanju, kao i CV dodatak sa opisima svih odslušanih predavanja koji se može priložiti uz životopis pri prijavi za posao.

Soft Skills Academy će ove godine biti održana od 9.12.-11.12., a prima čak 60 studenata što ju čini najvećom takvom radionicom u regiji. Studenti će na SSA imati priliku kroz tri dana sudjelovati na interaktivnim treninzima, koje će voditi međunarodni certificirani EESTEC treneri. Po završetku radionice svaki redovni polaznik dobiva certifikat o sudjelovanju i dodatak sa opisima svih odslušanih predavanja koji se može priložiti uz životopis prilikom prijave za posao.

Više informacija potražite na kao i u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.