Snapdragon 836 u Pixelu 2 neće biti ništa posebno

Fotografija članka: Snapdragon 836 u Pixelu 2 neće biti ništa posebno

Google Pixel 2 će prvi dobiti Qualcommov novi procesor Snapdragon 836, no ovaj će procesor biti tek manja nadogradnja na SD835.

Oglas

Qualcommov Snapdragon 836 bit će jednak koji se pojavio u mnogim flaghip uređajima ove godine. Razlika je u blagom povećanju maksimalnih frekvencija svih jezgri te navodno nižoj potrošnji baterije.

Qualcomm se očito drži strategije od prošle godine kada su lansirali kao malu nadogradnju koji je izašao ranije 2016. Dakako, za flagship uređaje je bitno i najmanje poboljšanje u performansama ili dugotrajnijoj bateriji, no Qualcomm Snapdragon 836 zapravo ne nudi ništa novo i posebno, čime bi se Pixel 2 mogao istaknuti. Nadamo se samo da to neće biti najinteresantnija značajka Googleovog vlastitog telefona.

Za sada o nemamo puno informacija, jer detalji cure na kapaljku. Posebno nas zanimaju najvažniji aspekti poput kamere, baterije i drugih ključnih specifikacija. Čim dobijemo nove informacije pronaći ćete ih na portalu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.