Snapchat update donosi novi način pretraživanja prijatelja i sadržaja

Fotografija članka: Snapchat update donosi novi način pretraživanja prijatelja i sadržaja

Zadnjom nadogradnjom Snap Inc. dodao je novu traku za pretraživanje koja će olakšati pronalazak prijatelja, grupa i objava

Oglas

Traka pretraživanja nalazit će se na vrhu zaslona u aplikaciji i kada započnete pretraživanje otvorit će se „quick chat“ s vašim omiljenim kontaktima, grupama, novim prijateljima i njihovim dostupnim story-ima. Možete također kliknuti na ikonu jednog od vaših prijatelja i započeti razgovor ili malim pritiskom i držanjem otići na njihov profil, dok samim klikom odlazite na njihov javno objavljen story od tog dana. Opcija pretraživanja može poslužiti i za traženje određenih osoba, Our Story-a ili za pretraživanje kanala pomoću relevantnih riječi.

Uz ovo, Snapchat je olakšao pristup Our Story-ju te ćete odsad moći odobriti da Snapchat sam postavlja vaše objave u Our Story te sudjelovati u grupnim razgovorima sa do 16 ljudi na isti način kao i dosad. Grupni Snap-ovi moći će se otvoriti jednom prije nego se obrišu i biti će dostupni u grupi 24 sata od slanja, a moći  će se i odabrati nekog iz grupe te započeti s njim privatan razgovor.

Ovaj update zasad je dostupan nekolicini, a potpuno izbacivanje aplikacije očekuje se uskoro.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.