SMS Obračun 2008 – prvo prvenstvo Hrvatske u brzom pisanju SMS-a

Fotografija članka: SMS Obračun 2008 – prvo prvenstvo Hrvatske u brzom pisanju SMS-a

Hrvatska je prva u regiji s natjecanjem ove vrste te jedna od rijetkih zemalja u Europi čiji će građani imati prilike iskušati koliko su brzi te osvojiti vrijedne nagrade.

SMS obračun predstavili su medijima Slavko Gazić, direktor prodaje i marketinga Tele2, Hrvoje Rendulić, marketing manager Sony Ericssona te Ivan Prusina, marketing i PR manager RTL Televizije. Jednako natjecanje Tele2 uspješno organizira i u Švedskoj dvije godine zaredom.
Natjecanje će se održati u devet gradova Hrvatske, a domaćin prvog natjecanja je Zagreb 6. rujna.
Kandidati se natječu u brzini pisanja SMS poruke čiji je tekst uvijek jednak, a pobjednik je onaj koji ispravno ispiše poruku u najkraćem vremenu. Iz svakoga grada dva najbrža kandidata izravno se plasiraju u završnicu natjecanja, koja će se održati u Zagrebu 20. rujna.

Pobjednika očekuje vrijedna nagrada ukupne vrijednosti veće od 40.000 kuna – 20.000 u novcu, 20.000 kuna na Tele2 računu, putovanje za dvije osobe u Stockholm na međunarodno natjecanje te mobilni telefon Sony Ericsson. Regionalni pobjednici SMS Obračuna osvajaju 10.000 kuna na Tele2 računu te mobilni telefon.
Osamnaestoro finalista na velikoj završnici u Zagrebu pridružit će se i dvoje pobjednika natjecanja koje će paralelno za svoje gledatelje provesti RTL Televizija.

Pravila natjecanja su jednostavna – pobjeđuje onaj tko u najkraćem vremenu ispravno ispiše tekst koji je organizator zadao, a svi kandidati poruku ispisuju na jednakim uređajima koje je osigurao Sony Ericsson. Vrijeme mjere sami, a svoju uspješnost istodobno provjeravaju na video zidu. Na svakom eventu posjetitelje očekuju darovi te glazba koju će puštati DJ sa Sony Ericsson Walkmana.

U povodu početka SMS Obračuna, Slavko Gazić, direktor prodaje i marketinga Tele2, kazao je:
– Tele2 je ponosan što Hrvatskoj može ponuditi SMS Obračun, s obzirom da su upravo hrvatski korisnici u samom europskom vrhu pri količini poslanih poruka. SMS je u nas prihvaćen kao popularna metoda komunikacije, posebice među mladima te vjerujemo da će građani dobro prihvatiti i SMS Obračun. Ujedno, vjerujemo i kako će ovo natjecanje postati tradicionalno.

Hrvoje Rendulić, marketing manager Sony Ericssona, dodao je:
– Sony Ericsson se sa zadovoljstvom uključio u SMS Obračun, prvo hrvatsko prvenstvo u brzom pisanju SMS poruka. S obzirom na popularnost SMS usluge u Hrvatskoj, ne sumnjam u dobar odaziv. Svi natjecatelji će za pisanje poruka koristiti Sony Ericsson G700, model koji nudi zaslon osjetljiv na dodir i pregršt drugih naprednih opcija.

Pravo na sudjelovanje u SMS Obračunu imaju svi građani Hrvatske, a prijave za natjecanje organizator prima izravno na događanju. Projekt u srijedu 3. rujna dobiva i svoje internetske stranice – .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.