Smart Life Sale – pametni uređaji za pametni dom, jeftinije na Geekbuyingu

Fotografija članka: Smart Life Sale – pametni uređaji za pametni dom, jeftinije na Geekbuyingu

Možda vam pojam “pametne kuće” djeluje nekako daleko, nedostižno, ali nije ni približno tako. Danas su cijene pametnih uređaja i senzora vrlo povoljne, a kako bi vam olakšali odabir pronašli smo i Smart Life Sale promotivnu stranicu na Geekbuying webshopu.

Oglas

Kada kažemo pametna kuća, tada mislimo na svu onu kućnu elektroniku koja u sebi ima neki senzor kojeg možete kontrolirati. Da stvar bude bolja, današnja tehnologija omogućuje upravljanje pametnim kućnim uređajima s bilo koje lokacije preko vašeg pametnog telefona. Sve to možete vidjeti i na posebnoj Smart Life Sale promotivnoj stranici na .

Jedni od najpopularnijih pametnih uređaja svakako su roboti čistači. Na promo stranici ćete vidjeti . Radi se o vrlo modernom i moćnom robotu čistaču s brojnim funkcijama kao što su brisanje, pranje i usisavanje, a s lakoćom će očistiti vaš dom od prašine, kose, papira, mrvica i drugih nečistoća.

Za to čišćenje koristi više različitih načina, ovisno o prostorijama i rasporedu namještaja. Može čistiti u obliku slova Z, koncentrirati se na određeno područje ili čistiti po rubovima i kutovima. Naravno, njime možete i daljinski upravljati odnosno pratiti njegov rad. Isto tako, možete namjestiti automatsko punjenje baterije tako da će čim kapacitet baterije padne ispod 20% automatski kreće prema stanici za punjenje i sam se puni.

Haier Robot Vacuum Cleaner je prilično moćan i može se penjati po strminama i do 15%, a baterija od 2000 mAh omogućit će mu i do 2 sata rada do slijedećeg punjenja. Sposoban je očistiti praktički sve vrste podloga, a zgodno je i što ima i takozvani noćni mod tako da čišćenje možete pratiti i po noći.

Haier Robot Vacuum Cleaner se nalazi u prodaji na , a možete ga pronaći ina posebnoj , gdje ćete ostvariti i dodatni kuponski popust, što možete i sami provjeriti. Koliko vidimo, narudžbe su moguće i iz europskih skladišta (Španjolska, Njemačka).

Osim pametnih robota čistača i nekih drugih proizvođača, na istoj promo stranici ćete pronaći i vrlo povoljne pametne Wi-Fi utičnice s cijenama već od 10,99$, pametna LED svjetla već od 12,89$, a posebno bi vam se mogli svidjeti “pametni paketi” u kojima se nalazi i do šest različitih senzora (6-u-1), a koji će oplemeniti vaš dom i to po vrlo povoljnim cijenama, već od 48,99$.

Svidjet će vam se i još neki dodatni uređaji kao što su razna pametna kuhala, pročiščivači zraka, Bluetooth zvučnici koje možete zasaditi cvijećem (da, dobro ste pročitali), pametne vage koje svakodnevno prate vašu težinu i općenito vaše zdravstveno stanje, te brojne druge uređaje.

Sve to možete pronaći na posebnoj . Svakako preporučujemo pogledati, bar vas to ništa ne košta… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.