Smart Eyeglasses DV Camera – pametne špijunske naočale po posebno sniženoj cijeni na TomTopu

Fotografija članka: Smart Eyeglasses DV Camera – pametne špijunske naočale po posebno sniženoj cijeni na TomTopu

Zahvaljujući ugrađenoj kameri ove naočale su sve osim običnih naočala. Smart Eyeglasses DV Camera možemo nazvati pametnim naočalama koje se po do sada daleko najnižoj cijeni prodaju na TomTopu.

Oglas

Ove multifunkcijske naočale imaju nešto o čemu su mnogi koji ovo čitaju sanjali. Danas, u moderno tehnološko doba snovi vrlo brzo postaju stvarnost i to za praktički smiješan novac. Smart Eyeglasses DV Camera su pametne naočale s ugrađenom kamerom koja konstantno i u širokom kutu može snimati sve što se nalazi ispred vas. S obzirom na cijenu praktički svatko si ih može i priuštiti, a pronašli smo ih po do sada daleko najnižoj cijeni na .

Ako se pitate gdje i kada ih možete koristiti, odnosno u koje svrhe, mogućnosti su razne. Kažu kako su idealne za novinare, putnike, prometnu policiju, lovce, dok se vozite biciklom ili motorom, bavite sportom, dok ste na rođendanu, svadbi ili obiteljskim okupljanjima, odnosno sve one koji žele snimiti ono što se nalazi ispred vas. Isto tako, ovo su i prave “špijunske” naočale koje mogu snimiti i neke situacije koje bi vam mogle kasnije biti posebno zanimljive.

Osim što štite vaše oči od vjetra zahvaljujući polarizirajućim staklima. Možete snimati video ili fotografije željenih krajolika, lokacija ili osoba u FHD rezoluciji od 1080p@30fps, dok su fotografije u 5 MP rezoluciji. Video i fotografije snima na microSD memorijsku karticu, do se preko microUSB ulaza možete povezati na računalo i prenijeti snimljene sadržaje.

Inače su naočale napravljene od plastičnog materijala i teške su samo 129 grama, a video rezolucije 1920 x 1080 točaka može snimati otprilike 1 i pol sat zahvaljujući ugrađenoj liti-polimerskoj bateriji od 280 mAh. Isto tako, izgledaju lijepo i moderno, tako da praktički ne možete primijetiti kako se u njima nalazi malo tehnološko čudo :)

Smart Eyeglasses DV Camera multifunkcijske naočale smo pronašli po ekstremno sniženoj cijeni na po cijeni od samo 11,99$, pa čak i ako naručite dva primjerka nećete morati platiti porez. Ova cijena vrijedi do kraja mjeseca, tako da imate i više nego dovoljno vremena sve detaljno pregledati prije kupovine.

Inače, bogatu ponudu TomTop webshopa uvijek možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.