Small Pepper 7X za 140$ nudi 18:9 ekran i funkciju prepoznavanja lica

Fotografija članka: Small Pepper 7X za 140$ nudi 18:9 ekran i funkciju prepoznavanja lica

Iako nije previše poznata u našim krajevima kineska kompanija Pepper Technologies je službeno predstavila svoj novi pametni telefon naziva Small Pepper 7X.

Oglas

Riječ je o pametnom telefonu srednje klase koji nudi sve trendovske smartfon značajke po cijeni od 140 američkih dolara. Tako Small Pepper 7X dolazi sa 5.5-inčnim TFT ekranom 18:9 formata, a u svome se radu oslanja na osmojezgreni MedieTek MT6750 procesor koji radi na četiri Cortex-A53 jezgre sa radnim taktom od 1.5 GHz te četiri jezgre koje rade na taktu od 1 GHz. U kombinaciji je i Mali-T860MP2 grafika na 350MHz te 4 GB radne i 64 GB interne memorije. Korisnicima je na raspolaganju i MicroSD utor ukoliko žele dodatno proširiti internu memoriju MicroSD karticama.

Za autonomiju Small Pepper 7X smartfona brine baterija kapaciteta 2.800 mAh, na stražnjem se panelu nalazi dvostruka kamera sa senzorima od 13 MP, dok se sa prednje strane smjestila 5 MP selfie kamera koja služi za prepoznavanje lica korisnika i njegovu autorizaciju. Kao operativni sustav naveden je Android 7.0 Nougat povrh kojega radi Freeme korisničko sučelje.

Small Pepper 7X će se prodavati u tri boje; plavoj, zlatnoj i crnoj po već gore spomenutoj cijeni od 140 američkih dolara.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.