Službeno otvorena Kulen Dayz 2013 konferencija u BIOS centru u Osijeku

Fotografija članka: Službeno otvorena Kulen Dayz 2013 konferencija u BIOS centru u Osijeku

Uvodnim govorima organizatora i službeno je otvorena peta po redu Kulen Dayz 2013 konferencija koja je ove godine okupila rekordan broj od oko 300-tinjak sudionika.

Oglas

Kako “kulendajzovci” to vole reći, konferencija Kulen Dayz 2013 je Microsoft WinDays konferencija u malom. Koliko smo mogli vidjeti i na današnjem otvaranju, vrlo je ležerna i otvorena, predavanja su izuzetno stručna i prilagođena sudionicima.

Na samom otvorenju je predstavljena i Osijek Software City udruga koja okuplja IT tvrtke sa sjedištem u Osijeku. I ova udruga ali i mlada osječka ekipa softveraša (koja je mala ali jaka!) pokazala je kako i vjerojatno najnerazvijeniji poljoprivredni dio Hrvatske može itekako prosperirati. Svakako ih posjetite na .

Sudionike je pozdravio i zamjenik gradonačelnika grada Osijeka Vladimir Ham, koji je naglasio kako je izuzetno dobro i za grad i za regiju da se ovakvi softverski centri razvijaju i u ovom istočnom dijelu Hrvatske. Spomenuo je kako je ovo zajednica u kojoj ne trebaju velike investicije i infrastruktura, samo brza optička veza prema Internetu odnosno svijetu i mogu biti vrlo produktivni i korisni čitavoj zajednici.

Nakon službenog otvorenja Kulen Dayz 2013 konferencija je krenula u sedam različitih trackova predavanja – Mobile, Web, Advanced Development, Database/BI, IT Pro, PM i Open Session. Sudionici će moći slušati 40-ak predavanja ovisno koja ih kategorija zanima.

Konferencija završava u nedjelju, 15. rujna, izletom i druženjem svih sudionika u Aljmašu u vinariji Janečić gdje će domaćini organizirati kušanje vina i upoznati posjetitelje s procesom proizvodnje vina. Nakon toga nas očekuje ručak u Iloku, posjet starim podrumima, obilazak grada. Više o konferenciji potražite na .

U nastavku pogledajte i mini foto album s Kulen Dayz 2013 konferencije.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.