Službeno predstavljeni Symbian Anna, Nokia E6 i Nokia E7

Fotografija članka: Službeno predstavljeni Symbian Anna, Nokia E6 i Nokia E7

Korisnici koji imaju neki od modela Nokia N8, E7, C7 i C6-01, moći će nadograditi svoju trenutnu verziju OS-a. Što donosi novo ažuriranje?  Prije svega, nove ikone pod nazivom squarecles.  Zatim, upotrebljivost, isporuku pune QWERTY tipkovnice u vertikalnom položaju. Trenutno, okomita tipkovnica je numerička i sastoji se od 3 / 4 slova po ključu. Drugi novitet vezan je uz Ovi Maps inačice 3.06.  Ovdje promijene uključuju bolje pretraživanje, rute javnog prijevoza itd. Slično kao i  opcije Google maps.   Ostala poboljšanja uključuju više opcija sigurnosti u upravljanju poslovnim podacima, višu zaštitu upravljanja na korporativnoj razini,  učinkovitije šifriranje podataka i provedba novog sustava za upravljanje kalendarom.  Osim toga, poboljšana je foto galerija, e-mail klijent, uključen je instant messaging Microsoft Communicator Mobile i nove verzije nekih aplikacija.  Konačno, nova inačica operativnog sustava donosi poboljšanja brzine u performansama  i internetskim vezama uz dodatak novog web preglednika.

Symbian Anna također uključuje Ovi Store inačicu 2.06.xx, i Ovi Suite 3.x.

Ujedno,  finska tvrtka je predstavila danas dva nova mobitela na tržištu Symbian ^ 3. To su modeli E6 i E7. E6 model izrađen je od aluminija, nehrđajućeg čelika i stakla koji kombinira zaslon osjetljiv na dodir s punom QWERTY tipkovnicom.

Puna

Nokia X7 je prvi kompanijin 4-inčni smartphone. Izrađen je od kaljenog stakla i nehrđajućeg čelika i nudi jedinstven dizajn. Zaslon se temelji na AMOLED tehnologiji,  ugrađena kamera je 8 MP, slična kao u N8 modelu. Procesor je 680 MHz, a baterija ima kapacitet od 1300 mAh.

Puna specifikacija nalazi se .

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.