Slim folio za iPad – 4 godine s jednim punjenjem

Fotografija članka: Slim folio za iPad – 4 godine s jednim punjenjem

Trajanje baterije u Logitechovoj novoj tipkovnici za iPad trajati će duže nego sam iPad

Oglas

SLIM FOLIO etui bit će dostupan za sve modele i ima nevjerojatne značajke. Slim folio ima tanak dizajn i pozadinski osvijetljene tipke koje imaju savršenu dubinu hoda i odličan osjećaj pod prstima.

Uz Slim folio tipkate kao da koristite laptop i lako je prenosiva, a uz to štiti vaš iPad od ogrebotina i udaraca. Možete namjestiti optimalan kut za tipkanje na stolu ili u krilu. Već ove značajke bi trebale biti dovoljne da svaki korisnik iPada razmotri kupnju ove tipkovnice. No ono najbolje još nisam spomenuo. Baterija drži četiri godine, da dobro ste pročitali… ČETIRI GODINE.

Sam etui/tipkovnica se zapravo ne puni nego koristi standardne male “gumb baterije” koje se mogu zamijeniti (kao sat ili kalkulator). Ovakva energetska učinkovitost postignuta je korištenjem tehnologije Bluetooth Low Energy kojom se spaja na sam iPad. Izračunali su da tipkanjem oko dva sata dnevno, baterija traje četiri godine. Tako da ćete vjerojatno prije obnoviti svoj iPad nego promijeniti bateriju. Bit će dostupan u lipnju.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.