Sleevely – pametna bočica pomaže roditeljima pratiti dječju prehranu

Fotografija članka: Sleevely – pametna bočica pomaže roditeljima pratiti dječju prehranu

Često se roditelji pitaju koliko bi dijete trebalo jesti. Jede li premalo? Previše? Odgovor na ovo pitanje nudi tvrtka iz Tel Aviva koja je razvila pametni omotač za bočicu imena Sleevely i istoimeni sustav za praćenje djetetove prehrane.

Oglas

Osim omotača za bočicu sa senzorima za praćenje  temperature  i količine mlijeka koju dijete pojede,   Bluetootha modula za povezivanje  na mobilni uređaj,  u praćenju i kontroli djetetove prehrane pomaže Sleevely iOS aplikacija (android verzija je također u razvoju).  Aplikacija  pruža prehrambene podataka,  savjetuje roditelja koliko dugo bi dijete trebala jesti i koliko vremena je dovoljno da postane sito. Kako sve funkcionira najbolje je da pogledate u video prilogu:

Kao što ste mogli vidjeti, sirovi podaci se šalju u cloud usluge za obradu i prikaz na zaslonu aplikacije. Aplikacija također bilježi i prikazuje vrijeme i datum svakog hranjenja s identitetom osobe koja je hranila dijete.

dizajnerski tim trenutno prikuplja sredstava za proizvodnju ovog uređaja na Kickstarteru . Ako im želite dati podršku, pošaljite 29 USD, i dobit ćete Sleevely kad proizvod bude službeno objavljen.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.