Sleepfulness app: ulovite svoj zzz

Fotografija članka: Sleepfulness app: ulovite svoj zzz

Zanimljiv izbor za one koje muče problem sa spavanjem

Oglas

Ako ste od onih koje muče problemi sa spavanjem na način da vam je teško zaspati, je nešto što biste trebali probati. Završite dan ugodnim i polaganim padanjem u san.

Od ovakve aplikacije smo dobili skoro sve što očekujemo. Zen dizajn i lagano sučelje je prvo što će vam se svidjeti na ovoj aplikaciji. No, bit svega je sadržaj. Aplikacija dolazi s 10 zvučnih datoteka koje će vam pomoći da utonete u blagi san. Postavite mobitel pored kreveta i utonite lagano u san.

Osim što vam aplikacije može pomoći da zaspete, Sleepfulness može biti i vaša aplikacija za meditaciju, relaksaciju ili opuštanje od stresa. Osnovne melodije i bazična tema aplikacije su besplatne, dok ćete dodatne pakete i zvučne zapise moći kupiti ako želite.

Funkcionira li aplikacija? U pravilu da. Većinu korisnika će opuštajuće melodije potaknuti na spavanje jer da bismo utonuli u san, prije svega je potrebno da se opustimo. Ako liježete napeti u krevet, ova bi aplikacija mogla biti rješenje. Ali kao i svemu, dajte joj vremena.

sleepfulness app_2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.