Skype slavi 10. rođendan – deset godina drugačije komunikacije!

Fotografija članka: Skype slavi 10. rođendan – deset godina drugačije komunikacije!

Jedan od najkorištenijih komunikacijskih online alata, ako ne i najrašireniji i najpopularniji. Cijeloj ekipi Skypea i Microsofta želimo sretan 10. rođendan!

Oglas

Upravo na današnji dan 29. kolovoza, Skype proslavlja 10 rođendan. U samo deset godina postali su globalno popularni, te su promijenili ne samo način komuniciranja širom svijeta nego i način razmišljanja o Internetu kao najutjecajnijem mediju. Statističke brojke govore kako je u proteklih deset godina ova aplikacija zabilježila više od 1,4 trilijuna (tisuću milijardi) minuta audio i video poziva, što je oko 2,6 milijuna godina razgovora. Koje brojke… :)

Kao rođendanski poklon svim svojim , i onima koji to postanu u narednih 24 sata, Skype poklanja 30 minuta besplatnog Skype WiFija, koje se mogu iskoristiti sljedećih mjesec dana na preko milijun WiFi hot spotova širom svijeta.

Prije nego pogledate infografiku koja pokazuje neke od najznačajnijih trenutaka koje je obilježila kratka ali slavna povijest Skype alata, spomenimo i kako i mi na Racunalo.com portalu u svojoj svakodnevnoj komunikaciji koristimo i Skype, koji nam je sigurno uštedio desetke tisuća kuna telekom troškova.

I još jednom – Skype, sretan ti 10. rođendan, poživio nam barem još 10 puta toliko! A sada juriš na infografiku…

Skype slavi 10. rođendan

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.