Skype for Windows Phone 8 je nadograđen novim funkcijama i instant porukama

Fotografija članka: Skype for Windows Phone 8 je nadograđen novim funkcijama i instant porukama

Koristite Skype? A tko ne! Radi se o jednoj od najpopularnijih aplikacija. A sada je nadograđena i inačica Skype for Windows Phone 8.

Oglas

Znate tko je vlasnik Skypea? Od svibnja 2011. godine aplikaciju je kupio veliki Microsoft za 8,5 milijardi dolara i od tada je guraju gdje stignu. Jasno, pošto je njihov WP8 operativni sustav, tako su upravo unaprijedili i inačicu aplikacije Skype for Windows Phone 8.

Vlasnici WP8 smartfon uređaja su došli na svoje i upravo dobili nadograđenu Skype for Windows Phone 8 aplikaciju, inačicu 2.1.3, a koja je dobrim dijelom “prerađena” po zahtjevima korisnika. Za početak ćete osjetiti kako se brže učitava, a jedan od prvih korisničkih zahtjeva je “copy and paste” u instant porukama. Dodan je i takozvani “high contrast mode” koji se aktivira kada je i ekran Windows Phone 8 uređaj u tom modu, primjerice kada ste vani. Isto tako, riješeno je i pregršt bugova, dok su neke opcije nadograđene.

Ono što je Microsofto posebno važno, a nama baš i nije, je da je novi Skype for Windows Phone 8 dostupan i u Kini. Pa neka se i oni vesele :)

Ah, da, sigurno ga želite instalirati :) link za besplatni download je .

Skype for Windows Phone 8

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.