SkyFire 3.0 za Android usmjeren na Facebook

Fotografija članka: SkyFire 3.0 za Android usmjeren na Facebook

Novi browser koristi SkyBar značajku koja nudi prečace za gledanje Flash videa i dijeljenje web-sadržaja, dodajući Facebook prečace. Facebook gumb otvara korisničku Facebook stranicu u manji prozor kojem se može pristupiti. Ostale tipke služe korisnicima da vide sve linkove i slike postane od strane njihovih prijatelja, i pružaju prečace do "Sviđa mi se" ili dijeljenje stranice. Korisnici također mogu vidjeti koje su „priče“ na stranici s novostima, na primjer, što su podijelili i preporučili prijateljima, i koje su najpopularnije u ukupnom poretku.

 

SkyFire je također proširio mogućnosti pretraživanja, tako preglednik sada može pretraživati Google, Facebook, Digg, Twitter ili Amazon. Preglednik koristi SkyFire’s Rocket platformu za ubrzano preuzimanje od SkyFire poslužitelja, a što komprimira video i može spasiti korisnicima teške flash dodatne bytove, u podatkovnom prometu. 

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.