Sjcam H9 akcijska sportska kamera za samo 59,99$? Zašto ne, na Lightintheboxu!

Fotografija članka: Sjcam H9 akcijska sportska kamera za samo 59,99$? Zašto ne, na Lightintheboxu!

Akcijske sportske kamere su sve popularnije, to nije tajna. No, do sada su bile uglavnom vrlo skupe. Jedna od onih koja nam je privukla pažnju je Sjcam H9 akcijska kamera s kojom ćemo vas danas upoznati.

Oglas

Dvije su karakteristike koje ovdje treba odmah naglasiti – prva je činjenica kako je cijena ove kamere nevjerojatnih 59,99$, a druga je podatak kako kamera može snimati video u 4K rezoluciji (Ultra HD). Mnoge će po vanjskom izgledu podsjetiti i na GoPro kamere što je i točno, no s malom razlikom – nova Sjcam H9 akcijska sportska kamera sa stražnje strane ima kontrolni ekran sa stražnje strane veličine 2 inča. Pronašli smo je na .

Još jedna zanimljiva stvar vezana za ovu kameru je što u paketu dolazi s 20 dodataka, odnosno različitih nosača tako da je možete montirati na različita mjesta. Isto tako, dolazi u više boja, tako da sami možete izabrati kako će izgledati vaša akcijska kamera.

Zgodno je spomenuti i kako Sjcam H9 kamera podržava Wi-Fi, te ima širokokutnu leću koja pokriva do 170 stupnjeva, tako da će uhvatiti i više nego što iste očekivali. Inače je dimenzija 59 x 41 x 24,6 milimetara. Treba spomenuti i kako je akcijska kamera vodootporna zahvaljujući posebnom plastičnom prozirnom kućištu, te može izdržati dubinu vode do 30 metara.

Spomenimo i kako kamera podržava memorijske kartice do 16 GB, H.264 kompresiju, prepoznaje pokrete, te ima litij-ionsku bateriju od 1050 mAh, te podržava više jezika, kao i miniHDMI i microUSB ulaze.

Nova se Sjcam H9 kamera nalazi u prodaji na po vrlo povoljnoj cijeni od 59,99$, a sve dodatne detalje o ovoj simpatičnoj i jeftinoj kameri možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.