Simpa i T-Mobile korisnici s dodatnim pogodnostima za predstojeće blagdane

Fotografija članka: Simpa i T-Mobile korisnici s dodatnim pogodnostima za predstojeće blagdane

Svi koji od danas pa do 31. ožujka 2012. prenesu broj iz druge mreže u T-Mobile mrežu i postanu Simpa korisnici, Simpa nagrađuje s 1.000 SMS poruka prema svim mrežama i 1 GB podatkovnog prometa za surfanje mobitelom, i to svaki mjesec tijekom godine dana.
Sve što korisnici trebaju napraviti je nadoplatiti Simpa račun mjesečno s bonom od 50 kn ili više čime dobivaju besplatne SMS poruke i podatkovni promet, a iznos od nadoplate bona mogu iskoristiti i za razgovore prema svim mrežama po odličnim cijenama.

Za idealan doživljaj surfanja i slanja poruka, Simpa je svojim novim korisnicima pripremila i Simpa paket s vrhunskim smartphone uređajem, Sony Ericsson X8, koji je korisnicima dostupan za 798 kuna.

Također, i T-Mobile je pripremio pogodnosti za svoje postojeće korisnike na bonove koje daruje opcijom Noći.

Korisnici koji od danas do 31. siječnja 2012. godine u T-Centrima kupe bon od 50 kn ili više, ostvaruju do tri mjeseca besplatnih razgovora svaki dan od 19-07 sati unutar T-Mobile mreže.

Detaljnije na i .

Simpa i T-Mobile korisnici s dodatnim pogodnostima za predstojeće blagdane

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.