Simpa dobila dvije nove Zmajske opcije, sada još fleksibilnija

Fotografija članka: Simpa dobila dvije nove Zmajske opcije, sada još fleksibilnija

Dvije nove mjesečne opcije su Zmajić s uključenih 800 MB+MIN+SMS i Zmajčić s ukupno 500 MB+MIN+SMS. Simpa je uz ovu akciju pripremila i Lenovo VIBE C pametni telefon. Aktivacija promocije najfleksibilnije mjesečne Zmajske opcije uz besplatnu 4G brzinu nastavlja se do 31. kolovoza.

Oglas

Simpa je opet pripremila iznenađenje za sve korisnike koji žele najveću fleksibilnost komunikacijskih i podatkovnih usluga. Uz popularnu tjednu i mjesečnu Zmajsku opciju, korisnicima su odsad na raspolaganju i dvije nove manje mjesečne opcije Zmajić i Zmajčić, koje nude još više fleksibilnosti! Zmajić s ukupno 800 i Zmajčić s uključenih 500 megabajta, minuta i poruka, svojim Simpa korisnicima omogućavaju da troše kako njima to odgovara, a za njihovu aktivaciju dovoljno je poslati SMS-a sadržaja ZMAJIC na 13636, odnosno ZMAJCIC na 13636.

Osim predstavljanja novih opcija, u sklopu postojeće mjesečne Zmajske opcije, u kojoj je za 59 kn mjesečno uključeno ukupno 3000 megabajta, minuta i poruka, produžena je promocija dodatnih 1000 megabajta, minuta i poruka sve do 31. kolovoza, s time da korisnici sve do kraja veljače iduće godine mogu uživati u promotivnim pogodnostima koje mogu trošiti kako žele. Čak 30 posto više megabajta, minuta i poruka korisnici mogu koristiti kako i kad god to požele, a količine potrošenih usluga oduzimaju se od ukupne mjesečne količine na raspolaganju. Za aktivaciju ove pogodnosti dovoljno je poslati aktivacijski SMS sadržaja PROMO na 13555, i potom uključiti mjesečnu Zmajsku opciju slanjem MJESECNA na 13636.

Unutar Zmajske opcije, Simpa nudi i besplatnu 4G brzinu kako bi korisnici surfali do 75 Mbit/s uz najveću pokrivenost u Hrvatskoj.

I to nije sve! Zmajo i Simpa uz ovu akciju pripremili su i Lenovo VIBE C, jedan od najboljih 4G smartfona iz cjenovno povoljne kategorije, sa 5-inčnim zaslonom, 1 GB memorije i 5-megapikselnom kamerom, prilikom čije kupnje Simpa korisnici dobivaju praktičnu Fleksi Baggiz torbu na poklon.

Za sve dodatne informacije, posjetite .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.