Silicon Power Mobile C50 – 3-u-1 USB stick za sve uređaje

Fotografija članka: Silicon Power Mobile C50 – 3-u-1 USB stick za sve uređaje

I prije su postojali USB stickovi sa microUSB i USB-A priključcima no SIlicon Power je sada smislio jedan stick koji je dovoljan za baš sve uređaje.

Oglas

Mobile C50 sa jedne strane ima moderni USB Type-C USB3.1 Gen 1 (za nove generacije pametnih telefona i MacBooka), a s druge strane prilagodljivi microUSB USB2.0 i USB-A USB3.1 Gen 1 (USB standardne veličine), sve to u jedinstvenom, vrlo kompaktnom obliku.

Iz Silicon Power tvrde kako se radi o me

 

morijskim stickovima koji su dizajnirani da budu izdržljivi i pouzdani te imaju zaštitu od prašine, vode i visokih temperatura.

Čitava stvar čini se vrlo zanimljivom, pogotovo sada kad smo u nekakvom tranzicijskom periodu iz USB-A u USB Type-C, a laptopi nastavljaju taj trend.

Ovo je stick koji će više-manje sigurno radi sa svakim od vaših dosadašnjih i budućih uređaja, te omogućiti jednostavno kopiranje podataka između tih uređaja na tradicionalan način.

Silicon Power Mobile C50 će biti dostupan sa pohranom od 32 GB, 64 GB, 128 GB, no nažalost još ne znamo informacije o tome kada će biti dostupan niti koja će biti službena cijena ovog all-in-one uređaja.

 

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.