Sikur GranitePhone – privatnost i sigurnost prije svega!

Fotografija članka: Sikur GranitePhone – privatnost i sigurnost prije svega!

Dvije kompanije, Archos i Sikur, udružile su se kako bi napravili nešto novo i drugačije. Odlučili su se predstaviti novi pametni telefon koji u prvi plan stavlja privatnost i sigurnost. Predstavljamo Sikur GranitePhone.

Oglas

Već ste vjerojatno nebrojeno puta čitali o nesigurnosti Android pametnih telefona. Upravo u tom smjeru razmišljali su tvorci ovog pametnog telefona prilikom kreiranja Sikur GranitePhone pametnog telefona. Samo ćemo vas podsjetiti kako je premijerno predstavljen još na MWC 2015 sajmu u Barceloni, a ovih je dana ušao i u serijsku proizvodnju, te je već dostupan za prednarudžbu.

Visok stupanj sigurnosti postignut je zahvaljujući Sikurovoj komunikacijskoj platformi za upravljanje kontaktima, porukama, pozivima i korištenju clouda. Sva komunikacija je kriptirana i , kako kažu, osigurava najviši stupanj sigurnosti i zaštite korisničkih podataka.

Uređaj radi na Sikurovom Granite OS-u koji je korisnički orijentiran tako da ćete se vrlo lako snalaziti. Sikur GranitePhone ima 5 inčni IPS ekran Full HD rezolucije od 1920 x 0180 točaka, dok je baterija od 2700 mAh. Kao procesor je ugrađen 64-bitni i 8-jezgreni Qualcommov Snapdragon 615 (MSM8939) procesor na 1,5 GHz, uz Adreno 405 grafiku. Ugrađeno je 2 GB RAM-a, 16 GB interne memorije, prednja je kamere od 8 MP i stražnja je od 16 MP. Uređaj podržava 2G GSM, 3G UMTS i 4G LTE mreže kategorije 4.

Ako ga želite kupiti, morat ćete se dobro isprsiti – cijena Sikur GranitePhone sigurnog pametnog telefona trenutno je 849$, ali samo do 15. ovog mjeseca. Nakon četvrtka cijena će narasti na 999$, pa ako ga namjeravate naručiti po 150$ nižoj cijeni trebate požuriti. Prodaje se na njihovim .

Kažu – očuvajte svoju komunikaciju sigurnu i netaknutu… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.