Siebel CRM u vodećem kvadrantu u istraživanju Gartner Field Service Managementa

Racunalo.com foto

Gartnerov Magic Quadrant pruža smjernice tvrtkama i ustanovama koje žele kupiti, zamijeniti ili nadograditi svoje rješenje za upravljanje radom na terenu.  Gartnerov Magic Quadrant smješta dobavljače u određene segmente tržišta na temelju cjelovitosti njihove vizije i mogućnosti ostvarenja te vizije.   Prema Gartneru, vodeći u toj kategoriji pokazali su snagu na tržištu upravljanja uslugama na terenu te imaju mogućnost utjecati na tržišne trendove u svim kategorijama prema kojima se ocjenjuju. Korisnici ovog softvera smatraju da njime povećavaju svoju konkurentnost.  


 Prema izvješću, “nastojanja tvrtki i ustanova da bolje shvate potrebe korisnika te da osiguraju bolju podršku mobilnim tehničarima na terenu potaknut će konsolidaciju tržišta .” 


Temeljita procjena odabranih dobavljača alata za upravljanje uslugama na terenu izvršena je na temelju sljedećih kriterija za obuhvaćanje Gartnerovim ispitivanjem :


• Za 2005. godinu dobavljač je imao 5 novih referenci korisnika FSM rješenja, sukladno definiciji tržišta, te je globalni dobavljač koji prodaje i pruža podršku za više gospodarskih grana.
• Dobavljač je ostvario prihod od barem 3 milijuna USD od prodaje paketa FSM aplikacije novim korisnicima u protekla četiri kvartala, većim dijelom od prodaje velikim tvrtkama. Iznimka se primjenjuje ako dobavljač, pa čak i mali, ispunjava kritičan nedostatak na tržištu (ali ipak u specifičnoj tržišnoj niši).
• Dobavljač ima dovoljno stručnih resursa da bi zadovoljio zahtjeve korisnika tijekom sljedećih šest mjeseci.
• Dobavljač raspolaže s dovoljno novca da financira najmanje jednogodišnji rad, na temelju trenutne stope potrošnje u jednom mjesecu.


 Cjelovito izvješće 2006 Gartner Field Service Management Magic Quadrant možete pronaći na  adresi.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.