Shift 2014 konferencija u Splitu će ugostiti i ekipu iz TechCruncha!

Fotografija članka: Shift 2014 konferencija u Splitu će ugostiti i ekipu iz TechCruncha!

Za nešto više od mjesec dana očekuje nas Shift 2014 konferencija u Splitu, točnije od 5-6. lipnja. Jakim medijskim imenima pridružio se i  će TechCrunch.

Oglas

Organizatori Shift Konferencije, najvećeg startup događaja u regiji, najavili su treći set govornika koji će 5. i 6. lipnja nastupiti u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu. Podsjetimo, svoje sudjelovanje na Konferenciji već su potvrdili Y Combinator, Techstars, Entrepreneur i Mashable, a ovom popisu se pridružuje i TechCrunch. Evo imena trojice novih govornika za Shift Konferenciju:

Mike Butcher je europski urednik jednog od najpoznatijih tehnoloških medija  na svijetu – TechCruncha. Nekadašnji rock bubnjar, Mike je danas jedno od najpoznatijih imena startup scene. Svoje je novinarske vještine izbrusio pišući za prestižne časopise kao što su The Financial Times, The Guardian, The Times, The Daily Telegraph i The New Statesman. Mike je također poznat po svom angažmanu u inicijativama čiji je cilj stvaranje inovativne i održive digitalne ekonomije u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Shift 2014 konferencija u Splitu će ugostiti i ekipu iz TechCruncha

Aaron Koenig je organizator Bitcoin Exchange Berlin (BXB), događaja  čija je svrha omogućiti susrete uživo između  stranki zainteresiranih za razmjenu najpoznatije svjetske virtualne valute. Aaron je također filmski producent i režiser, a Internetom se bavi od 1994. Uz položaj izvršnog direktora u Bitfilm produkcijskoj kući, Aaron je također voditelj marketinga za Bits of Proof, tvrtku koja se bavi razvijanjem softverskih rješenja za Bitcoin.

Kanađanin Oleg Gutsol je svoju strast prema fotografiji pretočio u svoj startup 500px – online platformu čiji je cilj omogućiti zaljubljenicima u fotografiju da uploadaju i dijele svoje fotografije s ostalim korisnicima.

Shift konferencija djeluje već treću godinu za redom, a ove godine su je već podržali Microsoft, Cisex, Hamag Invest, Pbz Croatia Osiguranje, Veleposlanstvo Sjedinjenih Američkih Država, Ministarstvo poduzetništva i Domain.me. Konferencija je također pod direktnim pokroviteljstvom Ureda Predsjednika Republike Hrvatske.

Važno je napomenuti da još samo danas možete kupiti Late Early Bird ulaznice po promotivnoj cijeni od samo 75 €.  Više informacija potražite i u našem .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.