Sharp najavio par 3D-smartphonea na Androidu

Fotografija članka: Sharp najavio par 3D-smartphonea na Androidu

Model Sharp 003SH Galapagos je monoblok i ima 9,6-megapixelnu kameru, a model Sharp 005SH Galapagos napraviljen je u obliku horizontalnog klizača, opremljen QWERTY tipkovnicom i 8-megapixelnom kamerom.

Oba proizvoda  bazirana su na procesoru Snapdragon, sat frekvencija od 1 GHz, i vrte se na operativnom sustavu Android 2.2. Uređaji su opremljeni 3,8-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir s rezolucijom od 480×800 piksela, Wi-Fi i Bluetooth modulima, GPS prijemnikom i utorom za microSD memorijske kartice.  Smartphones Sharp 003SH Galapagos i Sharp 005SH Galapagos namijenjeni su za japanskog mobilnog operatera SoftBank. Da li će se pojaviti izvan Japana, u ovom trenutku nije poznato, ali svakako su vrlo zanimljivi mobilni uređaji.  

Pogledajte još jedan video prilog. (Napomena: na početku je kratko prikazan i Galapagos tablet, a onda se video nastavlja mogućnostima modela mobilnog uređaja Sharp Galapagos 003SH.)

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.