Sharp Corner R predstavljen sa revolucionarnim dizajnom

Fotografija članka: Sharp Corner R predstavljen sa revolucionarnim dizajnom

Aquos Crystal linija pametnih telefona poznatog japanskog proizvođača spada među najljepše i najatraktivnije na tržištu, a kako kompanija Sharp gleda na budućnost pokazala je sa svojim novim prototipom.

Oglas

Ovaj novi koncept nosi naziv Sharp Corner R, a oslanja se na kompanijinu Free Form Display tehnologiju. Ova tehnologija omogućuje da se IGZO LCD paneli kojima Sharp oprema svoje uređaje mogu oblikovati u raznim oblicima, a rezultat toga je pametni telefon bez rubova oko 5.2-inčnog FHD ekrana sa zaobljenim kutovima. IGZO tehnologija ekrana dozvoljava rezolucije do maksimalnih 1000 ppi te će omogućiti dosad neviđeni omjer ekrana i tijela uređaja od čak 90%.

Sharp Corner R je sa novom tehnologijom ekrana predstavljen na CEATEC 2016 tech expo-u u Japanu, a za sada još nije definirano kada bi se prvi uređaji mogli naći u prodaji. Slike sa predstavljanja otkrivaju fantastičan i mogli bi reći revolucionaran dizajn, a izostanak zvučnika za razgovore neće biti problem zahvaljujući Sharpovoj novoj „bone conduction“ tehnologiji.

S obzirom na ovaj dizajn pitanje je gdje će se nalaziti selfie kamera, no ne bi bilo prvi puta da vidimo Sharpov smartfon sa kamerom koja se nalazi sa donje strane ekrana. Ako se u obzir uzmu Foxconnova investiranja u Sharp te razmatranja Applea da uđe u partnerstvo sa ovom kompanijom, ovakvi Sharpovi smartfoni imaju dobre šanse da se pojave u prodaji u bližoj budućnosti.

sharp-corner-r-3

sharp-corner-r-4

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.