Sharp Chop-Syc je tablet integriran u dasku za rezanje, žene podivljale od sreće!

Fotografija članka: Sharp Chop-Syc je tablet integriran u dasku za rezanje, žene podivljale od sreće!

U video prilogu koji slijedi u nastavku vidjet ćete kak se na praktičan način može iskoristiti tablet uređaj. U kuhinji. Sharp Chop-Syc žene već sada obožavaju.

Oglas

Još u travnju ove godine Sharp Europe i Humans Invent pokrenuli su natjecanje pod nazivom “#GetItDownOnPaper”. Pobjedniku je namijenjen plaćeni put u Sharpov laboratorij u Europi. Prijavilo se više od 80 kreativnih projekata što je ugodno iznenadilo Sharpovce. Komisija od 12 Sharpovih volontera odabralo je pobjednika čiji je rad trebao biti kreativan, odnosno prototip koji će biti iskoristiv u svakodnevnom životu. I evo ga – Sharp Chop-Syc.

Pobjednik natjecanja je kreativna ideja koja kombinira klasičnu kuhinjsku dasku za rezanje i tablet uređaj. Prototip se zove Sharp Chop-Syc, a potpisuje ga Siobhan Andrews, studentica a Falmouth Universityja. Osim što služi kao klasična daska, svrha Sharp Chop-Syc inteligentne daske je da vam pomogne u zdravoj prehrani nudeći vam i jednostavne kuharske savjete, mogućnosti raznih izračuna (digitron).

Sharp Chop-Syc je tablet integriran u dasku za rezanje

Posebnost ovog tableta integriranog u dasku je i jedinstveni softver koji je posebno napravljen upravo kao pomoć u kuhinji, odnosno u kuhanju. Samo odaberete recept, a on će vam pokazati sastojke, kako ih pripremati i za koliko je osoba predviđeno jelo.

Sharp Chop-Syc ima vrlo velike mogućnosti, a nećemo se začuditi ako se kao takav pojavi i u prodaji. Kao što smo rekli u naslovu, žene su već na prvi spomen Sharp Chop-Syc daske doslovno poludjele za njom. Priznajte, i vama bi dobro došla ova “pametna daska za rezanje” u kuhinji.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.