Sharp će uskoro predstaviti smartfon sa najvećim omjerom ekrana i tijela

Fotografija članka: Sharp će uskoro predstaviti smartfon sa najvećim omjerom ekrana i tijela

Sharp je japanska kompanija koja je u našim krajevima puno poznatija po TV uređajima, međutim osim po TV uređajima ova je kompanija vrlo poznata po proizvodnji lijepo dizajniranih smartfona koji su uglavnom fokusirani na azijsko tržište.

Oglas

Slabo je poznato da je Sharp zapravo prvi započeo revoluciju sa bezel-less smartfonima još 2014. godine, a prema posljednjim izvještajima u pripremi ima uređaj koji će svojim dizajnom skrenuti veliku pažnju na sebe.

Kompanijin je glavni izvršni direktor Luo Zhongsheng rekao kako će Sharp u siječnju predstaviti novi smartfon koji će imati najveći omjer ekrana i tijela do sada. Ova vijest je došla u trenu kada kompanija baš i ne ostvaruje najbolje prodajne rezultate na smartfon tržištu, a tu posebno vrijedi spomenuti kako je Sharp ove godine ponovno pokušao ući na kinesko tržište sa Sharp S2 modelom, ali nije ostvario očekivani uspjeh.

Nedavno je predsjednik kompanije Jeng-Wu Tai potvrdio da će prvi Sharp-ovi smartfoni stići na europsko tržište na Mobile World Congress 2018. u Barceloni. Iako kompanija nije potvrdila koje će smartfone namijeniti europskom tržištu, moguće je da će jedan od njih biti i koji se nedavno pojavio na Geekbenchu.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.