Sharp Aquos SH-10D – simpatični Japanac – specifikacije, mogućnosti i još ponešto

Fotografija članka: Sharp Aquos SH-10D – simpatični Japanac – specifikacije, mogućnosti i još ponešto

O Sharpu već dugo ništa nismo čuli, pogotovo na tržištu smartphonea. Probudili su se, predstavili Android model Sharp Aquos SH-10D koji navodno stiže i u Europu.

Oglas

Sharp Aquos SH-10D je koliko znamo prvi i jedini smartphone japanske kompanije koji radi na Androidu i koji će se pojaviti na tržištu, pa smo se ponadali kako će biti poseban, drugačiji. Prema tehničkim karakteristikama čini nam se kako je zaista zanimljiv, a i cijena mu je primamljiva. Radi na najnovijem Androidu 4.0, ima veliki ekran od 4 i pol inča, brzi procesor i kameru od čak 12MP. Evo i kompletnih tehničkih karakteristika.

Sharp Aquos SH-10D – specifikacije:
– Ekran: 4,5 inča, multitouch
– Procesor: ARM, 2 jezgre, 1,5GHz
– Memorija: 1 GB RAM-a
– Kamere: 12 MP (stražnja), VGA (prednja)
– GMS and HSPA+ support
– 8 GB internal storage
– microSD card option

Sharp Aquos SH-10D će se na tržištu pojaviti tijekom ljeta u Japanu i Aziji, a očekuje se da se do jeseni pojavi i na tržištima Europe i Amerike. Za sada točna cijena nije poznata, no s obzirom na karakteristike stručnjaci očekuju cijenu veću od 200$. Koliko, teško je reći, ali kažu – ne previše, vjerojatno do 300$.

Ovaj nas je model posebno zaintrigirao da smo se potrudili pronaći i prikladan video koji će ga detaljnije predstaviti. I evo ga, pronašli smo nešto zanimljivo :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.