Sharp Aquos Sense SHV40 službeno predstavljen vodootporni mališan

Fotografija članka: Sharp Aquos Sense SHV40 službeno predstavljen vodootporni mališan

Japanska je kompanija predstavila svoj novi pametni telefon, model Sharp Aquos Sense SHV40, malih dimenzija i relativno osrednjih karakteristika, no vjerojatno i povoljne cijene.

Oglas

Sharp Aquos Sense SHV40 se može pohvaliti 5 inčnim IGZO ekranom FHD rezolucije od 1080 x 1920 točaka, a radi se o uređaju koji je vodootporan (IP5/8) i otporan na prašinu (IP6X). Energiju izvlači iz baterije koja je kapaciteta 2700 mAh, dok smartfon radi na neimenovanom procesoru na 1,4 GHz, vjerojatno 4-jezgrenom.

Ugrađeno je 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, dok su kamere od 5 MP i 13 MP. Na službenim stranicama vidimo i kako će raditi na Android 7.1 Nougat operativnom sustavu koji uključuje i EMOPA – inteligentni pomoćniko koji će vam pomoći u razgovoru s vama, koji uči vaše navike i pomaže vam u radu sa smartfonom.

Za sada cijena i dostupnost Sharp Aquos Sense SHV40 smartfona nisu poznati, a vrlo vjerojatno se neće pojaviti u prodaji izvan Japana. Ako znate japanski, trkom na :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.