Sharp Aquos S2 premijerno se očekuju za nekoliko dana, bit će zanimljiv

Fotografija članka: Sharp Aquos S2 premijerno se očekuju za nekoliko dana, bit će zanimljiv

Šuška se kako će novi Sharp Aquos S2 imati 5,5 inčni ekran omjera 17:9, te će raditi na Snapdragon procesoru. Službena se premijera očekuje 8. kolovoza. Navodno se očekuje još jedan model.

Oglas

Novi bi Sharp Aquos S2 trebao imati ekran neobičnog omjera. Velika većina vas ima ekrane omjera 16:9, neki možda i nove 18:9, a mogući su i 16:10. No dimenzija omjera od 17:9 nam je nepoznata. Ovaj 5,5 inčni ekran ima rezoluciju od 1080 x 2040 točaka.

Smartfon će navodno raditi na novom Qualcommovom Snapdragon 660 procesoru, te će se pojaviti u dvije inačice – 4GB/64GB i 6GB/128GB. Prednja selfie kamera je od 8 MP, dok je stražnja dvostruka od 12 MP + 12 MP. Očekuje se i kako će imati čitač otiska prsta postavljen sa stražnje strane, iako se špekuliralo kako bi trebao imati čitač ispod ekrana. Inače će vodootporan i otporan na prašinu, te podržava NFC.

Šuška se kako će se na ovom eventu premijerno pojaviti još jedan pametni telefon – spominje se Sharp Aquos S1, a koji će navodno raditi na Snapdragonu 630.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.