Sharp Aquos S2 neće imati ni najmanjih rubova oko ekrana

Fotografija članka: Sharp Aquos S2 neće imati ni najmanjih rubova oko ekrana

Sharp je poznati kao proizvođač koji je među prvima počeo sa mobitelima bez rubova oko ekrana i još od tada, svake godine pokušavaju napraviti korak dalje.

Oglas

Za nekoliko dana , no ono što nas sve najviše zanima je izgled prednje strane tog uređaja. Iz Sharpa kažu kako će Aquos S2 biti pametni telefon sa “najvećim full-screen zaslonom” na tržištu. U objavi za medije kažu kako će Aquos S2 doći sa omjerom ekrana i prdenje strane 84,95% što je bolje i od Samsung Galaxyja S8 Plus (84%) i Xiaomija Mi Mix (83,6%). Iz Sharpa još dodaju da će ovaj uređaj imati 5,5 inčni zaslon, a u ruci ćete imati osjećaj kao da držite 5-inčni mobitel. Očito da su sa “najvećim full-screen zaslonom” zapravo mislili na najveći omjer zaslona i tijela do sada.

Iako Aquos S2 ima cijelu prednju stranu rezerviranu za ekran, napravili su otvor za prednju selfie kameru. Kažu kako su korisitili svoju Free Form Display tehnologiju za precizno rezanje rupa u samom panelu za ugrađivanje prednje kamere i zvučnika.

Svi smo znatiželjni da vidimo kako će sve to doista izgledati, a prema službenoj objavi ekran na Aquosu S2 neće imati rubova sa tri strane. To sugerira i da će ovaj uređaj imati “bradu” ili “čelo”, no iz Sharpa su također rekli kako im je krajnji cilj proizvesti uređaj 100% bez rubova.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.