Sharp Aquos mini SH-M03: prava kompaktna poslastica iz Japana

Fotografija članka: Sharp Aquos mini SH-M03: prava kompaktna poslastica iz Japana

U Japanu je službenu premijeru imao Sharp Aquos mini SH-M03 pametni telefon koji će biti posebno zanimljiv ljubiteljima manjih, kompaktnijih uređaja koji još uvijek bez problema stanu u džep.

Oglas

Ovaj će pametni telefon na japanskom tržištu biti dostupan za kupnju krajem srpnja i to po cijeni od 523$. Previsoka cijena za mnoge, ali za Sharp i Japan ovo je uobičajeno. Pogledajmo što ovaj kompaktni ljepotan nudi.

Sharp Aquos mini SH-M03 sa prednje strane krasi 4.7-inčni IGZO LCD ekran FHD rezolucije, a tu se još našla i prednja 5 MP selfie kamera. U pogledu dizajna ovaj pametni telefon krase veoma tanki rubovi oko ekrana, a za kupnju će biti dostupan u crvenoj i bijeloj boji. Smatramo da je Sharp-ov izbor boja odličan te svakako odstupa od danas standardne ponude uređaja u crnoj ili pak modernoj zlatnoj i ružičasto-zlatnoj varijanti.

Na stražnjoj se strani ovog kompaktnog pametnog telefona našla 13.1 MP glavna kamera, dok se ispod poklopca krije Qualcomm Snapdragon 808 procesor ukomponiran sa 3 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Spominje se i mogućnost dodatnog proširenja interne memorije MicroSD karticama, ali i Android 6.0 Marshmallow operativni sustav.

Spomenimo i kako je Sharp Aquos mini SH-M03 vodootporan i otporan na prašinu, a osim toga posjeduje takozvane značajke mobilnog „novčanika“ te mogućnost ranog upozorenja korisnika na nadolazeći potres. Ovaj pametni telefon ima i VoLTE podršku, a za njegovu autonomiju brine baterija kapaciteta 2.810 mAh koja korisniku nudi 460 sati rada na LTE standby-u.

yo_sh02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.