SGI i SAP zajedno na Linux-u

Racunalo.com foto

Ovom certifikacijom novi i postojeći korisnici SAP rješenja mogu odabrati skalabilna SGI Altix rješenja koja pružaju veliku propusnost podataka i koriste ih, između ostalih, vodeće tvrtke u područjima auto, elektro, proizvođačke i farmaceutske industrije.
Sa SGI Altix serverom i Linux infrastrukturom, SAP korisnici mogu jednostavnije i cjenovno pristupačnije konsolidirati svoja sredstva i smanjiti troškove jer se pred njima nalazi dokazano, skalabilno rješenje pogonjeno Linux-om koje zauzima povlaštenu poziciju među IT managerima. Očekuje se da će do 2008. godine 80% poduzeća sa 500 i više zaposlenika svoje UNIX aplikacije zamijeniti Linux-om.
SAP korisnici će također smanjiti troškove koristeći Intel Itanium 2 procesore i open-source Linux operativni sustav. Sa standardnim industrijskim Linux platformama, kao što je SGI Altix, IT direktori više neće ovisiti o jednom ponuđaču rješenja. Rezultat toga je manji rizik, te manji trošak nadogradnje sustava, migracije i konsolidacije.
Kombinacija Intel Itanium 2 procesora, SGI Altix servera i SAP aplikacija donosi tri stvari koje zahtjeva svaka organizacija, a to su: skalabilnost, raznovrsnost i cjenovna dostupnost.Fleksibilnost SGI Altix sustava ogleda se u njegovoj lakoj skalabilnosti od 2 do 64 procesora koja se može prilagoditi potrebnoj veličini memorije (mjerenoj u TB) za svaki pojedini sustav. SGI Altix sustavi izgrađeni su na jedinstvenoj SGI shared-memory arhitekturi koja dopušta pohranu velikih baza podataka i omogućava brzi pristup podacima. Korisnici u svim granama industrije tražili su i težili alatima koji će im omogućiti donošenje poslovnih odluka u stvarnom vremenu. Od sada to mogu postići koristeći SGI Altix servere i SAP aplikacije te Linux okruženje.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.