SES: augmented reality iPad aplikacija koja pruža informacije o floti i dometu satelita

Fotografija članka: SES: augmented reality iPad aplikacija koja pruža informacije o floti i dometu satelita

Tvrtka SES je predstavila novu iPad aplikaciju koja pruža informacije o globalnoj floti od 52 satelita i uključuje više od 150 područja pokrivenih satelitskim signalom.

Oglas

Aplikaciju SES Satellites koja je od sada dostupna u sklopu App Storea dizajnirala je tvrtka SES kako bi svojim korisnicima omogućila jednostavno lociranje satelita koji pokrivaju njihova područja.

SES Satellites je prva satelitska iPad aplikacija s alatom za pretraživanje koja prikazuje satelitsku pokrivenost na temelju nečije lokacije s opcijom augmented reality. Opcija omogućuje korisnicima jednostavno lociranje pozicije satelita držeći i upirući svoj iPad prema nebu. Opcija augmented reality preko kamere prikazuje okruženje u kojem se osoba nalazi i unaprjeđena je digitalnim informacijama. Također, iPad aplikacija uključuje dodatne informacije i brojke o satelitima SES kao i o područjima koja su pokrivena signalom.

„Zadovoljni smo što možemo predstaviti naše flote i područja pokrivena signalom koristeći mogućnosti iPada, pomoću 3D zemaljske navigacije i opcije augmented reality“, izjavio je Niclas Friese Greene, viši potpredsjednik marketinga i korporativnih komunikacija tvrtke SES. „Ovaj alat ilustrira koncept satelita u svemiru i pokrivenost područja na zemlji ali i pruža informacije koje će omogućiti našim korisnicima da nauče više o našoj globalnoj floti. Uz ovu novu aplikaciju, mi doslovno stavljamo našu satelitsku flotu u ruke naših korisnika“.

SES Satellites aplikacija može se preuzeti putem Wi-Fi veze na iPad 2 ili novije verzije uređaja.

Preuzmite aplikaciju na: .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.