SES Astra: Towercom ugovorio četvrti satelitski transponder

Fotografija članka: SES Astra: Towercom ugovorio četvrti satelitski transponder

Towercom će 1. lipnja 2011. početi koristiti dodatni kapacitet čime će dodatnim sadržajem povećati Skylinkovu lepezu proizvoda u Slovačkoj i Češkoj.

S novim ugovorom, Towercom sada ukupno koristi četiri transpondera na ASTRINOJ orbitalnoj poziciji 23,5 stupnjeva istočno orbitalne pozicije za slovačko i češko tržište. Od svog ponovnog pokretanja 2008. godine, Skylink se razvio u vodeću TV platformu u Slovačkoj i Češkoj, nudeći satelitski prijem velikog broja digitalnih i HD televizijskih programa. Do današnjeg dana, Skylink je u Slovačkoj i Češkoj distribuirao 1,3 milijuna smart kartica.

Norbert Hölzle, komercijalni direktor SES ASTRE je izjavio: „Vrlo nam je drago što smo potpisali ugovor o proširenju kapaciteta s tvrtkom Towercom što potvrđuje naša optimistična predviđanja za tržišta Srednje i istočne Europe na kojem očekujemo daljnji rast posebno zbog dinamičnog razvoja digitalne i HD televizije. Veselimo se nastavku suradnje s tvrtkom Towercom i povećanju ponude Skylinka u Slovačkoj i Češkoj“.

„Cilj nam je pružati visoko kvalitetne i inovativne usluge. Upravo stoga surađujemo s najpouzdanijem pružateljem satelitskih usluga SES ASTROM”, izjavio je Roman Fischer, predsjednik Uprave tvrtke Towercom. „Rastući broj korisnika Skylinka dokazuje da se nalazimo na pravom putu”.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.