SES Astra proširuje satelistski Internet u Srednjoj i Istočnoj Europi

Fotografija članka: SES Astra proširuje satelistski Internet u Srednjoj i Istočnoj Europi

SES Astra proširuje satelistski Internet u Srednjoj i Istočnoj Europi

ASTRA2Connect idealno je rješenje za pružanje usluga širokopojasnog Interneta za kućanstva u područjima bez zemaljske strukture širokopojasnog Interneta ili područjima gdje je zemaljska infrastruktura nedovoljna. Tehnologija omogućuje visoko pouzdan, uvijek uključen pristup dvosmjernom širokopojasnom Internetu uključujući i usluge VoIP za korisnike usluge flaterate. Korisnička oprema, koja se sastoji od modema i satelitskog tanjura, ima ekonomičnu cijenu i isporučuje se s alatom za jednostavno postavljanje. Usluga koja je postala dostupna početkom 2007. godine danas je dostupna u 12 zemalja diljem Europe. ASTRA2Connect dostupna je putem veletrgovaca i Internet operatera na lokalnom tržištu.

„Naš dogovor o distribuciji s tvrtkom Towercom dodatni je korak za predstavljanje ASTRA2Connect u regiji Srednje i istočne Europe“, izjavio je Norbert Willems, izvršni direktor ASTRA Broadband Services (ABBS). „Pristup širokopojasnom Internetu preduvjet je ekonomskom i društvenom rastu, a Srednja i istočna Europa regija je dinamičnog ekonomskog razvoja. Nažalost, još uvijek postoje područja bez pristupa DSL-u ili je pristup slab. Izuzetno smo ponosni što s uslugom ASTRA2Connect sada možemo češkim i slovačkim kućanstvima bez pristupa zemaljskom širokopojasnom Internetu ponuditi brzo i efikasno rješenje“.

Towercom, čije je sjedište u Bratislavi, pruža usluge televizijskim operaterima, mobilnim i fiksnim telekomunikacijskim operaterima, tijelima javne vlasti, pružateljima komunalnih usluga i drugim kompanijama. Također, Towercom u suradnji s tvrtkom Trade Tec upravlja digitalnom satelitskom platformom Skylink putem ASTRINE orbitalne pozicije 23.5 stupnja istočno za koju je do sada distribuirao 600,000 pametnih kartica u češkoj i Slovačkoj.

SES Astra proširuje satelistski Internet u Srednjoj i Istočnoj Europi

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.