SES ASTRA potpisala ugovor s Deutsche Telekomom o distribuciji usluge ASTRA2connect u Njemačkoj

Fotografija članka: SES ASTRA potpisala ugovor s Deutsche Telekomom o distribuciji usluge ASTRA2connect u Njemačkoj

Komercijalni plasman prema krajnim korisnicima započet će tijekom 2008. godine. U suradnji s pokrajinom Rheinland-Pfalz (Porajnje Falačka), Deutsche Telekom je već započeo s pružanjem usluge kao pilot-projektom na dvama područjima bez zemaljskog širokopojasnog pristupa.

„Ugovor s Deutsche Telekomom ubrzava distribuciju usluge ASTRA 2Connect u Njemačkoj, koja predstavlja jedno od najvažnijih tržišta u Europi,“ rekao je Alexander Oudendijk, komercijalni direktor kompanije SES ASTRA. „Posebno smo ponosni što smo potpisali ugovor s tako značajnim partnerom kao što je Deutsche Telekom i sigurni smo da će usluga ASTRA2Connect ponuditi vrlo primamljivo rješenje za kućanstva gdje zemaljski Internet velike brzine nije dostupan.“

S četiri distribucijska partnera samo u Njemačkoj, plasman usluge ASTRA2Connect uspješno se nastavlja. Nakon što je usluga ASTRA 2Connect po prvi puta predstavljena u travnju 2007. godine, SES ASTRA je sklopila ugovore o distribuciji u sedam europskih zemalja, uključujući Njemačku, Austriju, Švicarsku, Irsku, Francusku, Italiju i Poljsku.

ASTRA2Connect je rješenje za širokopojasni pristup Internetu u potpunosti bazirano na satelitskom prijenosu te pruža dual- i triple play usluge putem veleprodajnih lanaca i pružatelja internet usluga za domaće tržište (dualplay: širokopojasni Internet i telefonija; tripleplay: širokopojasni Internet, telefonija i TV). Inovativna infrastruktura pruža vrlo pouzdan, uvijek dostupan, dvosmjerni širokopojasni pristup Internetu uz fiksnu naknadu (flat rate). Korisnička oprema, koja se sastoji od modema i satelitskog tanjura, ima ekonomičnu cijenu i isporučuje se s alatom za jednostavno postavljanje. Usluga ASTRA2Connect pruža jedinstvenu mogućnost pristupa širokopojasnom Internetu za kućanstva u regijama bez zemaljske širokopojasne veze.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.