SES ASTRA podržava satelitski prijenos Europskog nogometnog prvenstva

Fotografija članka: SES ASTRA podržava satelitski prijenos Europskog nogometnog prvenstva

SES ASTRA, dio kompanije SES (izlistan na burzama Euronext Paris i Luxembourg pod oznakom SESG), imat će ulogu glavnog čvorišta za isporuku i distribuciju sadržaja s Europskog nogometnog prvenstva EURO 2008, čiji će domaćini u lipnju ove godine biti Austrija i Švicarska. SES ASTRA i MEDIA BROADCAST sklopili su ugovor o suradnji kojim će osigurati različita rješenja prijenosa i dostavljati različite sadržajne pakete kako bi omogućili televizijski prijenos Europskog nogometnog prvenstva velikom broju europskih televizijskih postaja. Ovi paketi nude isporuku signala, privremeni kapacitet na satelitskom transponderu za prijenos signala standardne (SD) i visoke (HD) definicije, kao i uplink i downlink usluge.

Kao vodeći Direct-to-Home (DTH) satelitski sustav u Europi, kompanija SES ASTRA pruža usluge televizijskog prijenosa 117 milijuna kućanstava diljem Europe. Kompanija MEDIA BROADCAST članica je TDF Grupe i jedan od vodećih europskih pružatelja usluga u televizijskom prijenosu i medijskoj industriji.

„Ponosni smo što možemo podržati Europsko nogometno prvenstvo EURO 2008 zahvaljujući našem međunarodnom iskustvu u visoko kvalitetnom televizijskom prijenosu“, izjavio je Alexander Oudendijk, komercijalni direktor kompanije SES ASTRA. „Povremeno korištenje satelitskih kapaciteta za praćenje posebnih događanja predstavlja primamljivu uslugu za naše korisnike. Ugovor s kompanijom MEDIA BROADCAST dokazuje kako i dalje ostajemo vjerni najvišim standardima pružanja usluga i tehnologije našim korisnicima diljem svijeta.“

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.