SES Astra i Samsung promoviraju 3D TV

Fotografija članka: SES Astra i  Samsung promoviraju 3D TV

SES Astra i  Samsung promoviraju 3D TV

Testni program bit će dostupan besplatno putem ASTRINE orbitalne pozicije 23,5 stupnjeva istočno te je cilj pomoći prodajnim mjestima u promociji 3D televizora krajnjim korisnicima, odnosno kupcima

„Novi ASTRIN 3D testni program ukazuje na dokazuje veliku prednost satelita prilikom emitiranja visoko kvalitetnog 3D televizijskog programa kao i vodeću ulogu SES ASTRE u predstavljanju inovativnih tehnologija za emitiranje. Ponosni smo što sklopili partnerstvo sa Samsungom te smo uvjereni da će 3D televizori postati pokretač na tržištu kućne zabave“, izjavio je predsjednik i glavni izvršni direktor tvrtke SES ASTRA, Ferdinand Kayser.

SH Shin, predsjednik i glavni izvršni direktor tvrtke Samsung Electronics Europe, dodao je: „Kao prvi proizvođač koji je predstavio 3D televizore na potrošačkom tržištu, Samsung predvodi 3D inovaciju. U partnerstvu s tvrtkom SES ASTRA, Samsung će postati prvi proizvođač koji će omogućiti prikazivanje 3D sadržaja putem ovog besplatnog promotivnog programa te će prikazati sve mogućnosti svoje inovacije na području 3D tehnologije. Sadržaj koji ćemo prikazivati putem ASTRINOG 3D programa omogućit će potrošačima da shvate pravi potencijal iskustva gledanja 3D televizije.”

ASTRIN 3D program započet će s emitiranjem 4. svibnja 2010. na međunarodnom sajmu ANGA Cable koji se održava u Kölnu. Detalji vezani za prijenos programa bit će uskoro objavljeni.

SES Astra i  Samsung promoviraju 3D TV

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.