SES Astra: Digital+ pokreće 3D demo program na Astri

Fotografija članka: SES Astra: Digital+ pokreće 3D demo program na Astri

Predvodeći 3D emitiranje u Španjolskoj, Digital+ je pokrenuo novi 3D program kako bi omogućio prodavačima i distributerima da na licu mjesta predstave mogućnosti 3D emitiranja putem 3D televizije. Kanal će emitirati 3D sadržaj visoke kvalitete uključujući isječke filmova i koncerata tijekom dana.

Pokretanjem programa Canal+ 3D, SES ASTRA potvrđuje svoju poziciju predvodnika tržišta 3D televizije. Do danas, satelitski operater emitira šest komercijalnih 3D kanala vodećih europskih televizijskih kuća i operatera programa, uključujuću BSkyB u Ujedinjenom Kraljevstvu, Canal+ u Francuskoj, Sky u Njemačkoj, Viasat u Skandinaviji te Brava 3D i Penthouse 3D koji ciljaju na gledatelje diljem Europe. Dodatno, SES ASTRA ima vlastiti 3D demo program, što uključujući komercijalne i demo programe čini sveukupno osam 3D programa.

„Jako smo ponosni da je Digital+ pokrenuo svoj 3D demo program na ASTRI. Kao partner u industriji i pružatelj usluga, težimo uvođenju inovacija poput 3D televizije. Činjenica da je vodeći španjolski pay-TV operater odabrao SES ASTRU dokazuje povjerenje europskih televizijskih kuća u našu tehničku stručnost i znanje. Uzimajući u obzir porast broja 3D programa i sve veći broj prodanih 3D televizora, sigurni smo da će se 3D ubrzo dokazati kao temelj televizije“, izjavio je predsjednik Uprave SES ASTRA, Ferdinand Kayser.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.