Sense Consulting proširuje svoje usluge na području znanja i inovacija

Racunalo.com foto

Sense Consulting proširuje svoje usluge na području znanja i inovacija

Sense Consulting je predstavio novu strategiju poslovanja s ciljem proširenja postojećih i uvođenja novih usluga i alata. Tvrtka kontinuirano ulaže u vlastiti poslovni rast i razvoj kompetencija te istražuje potrebe tržišta i najnovije trendove u konzultantskoj praksi kako bi za svoje klijente osmislila praktična rješenja prema njihovim specifičnim potrebama. Tako će usluge identifikacije, pripreme i provedbe projekata iz pred-pristupnih fondova EU i potpora, usluge troškovnog restrukturiranja i mjerenja učinaka te razvoj specifičnih softverskih alata, biti nadopunjene uslugama i alatima na području intelektualnog kapitala i upravljanja inovativnošću.

Sense Consulting kontinuirano pruža i unapređuje svoje usluge na području regulatorne reforme i menadžment konzaltinga, a tijekom 2009. godine posebno se fokusirao na razvoj niza novih usluga i alata. Tako je tvrtka danas licencirani partner za IC-Rating (intellectual capital rating), jednu od najrasprostranjenijih metoda vrednovanja intelektualnog kapitala u svijetu. Uz to, tvrtka završava razvoj vlastitog alata za upravljanje inovativnošću u skladu s preporukama EU koji će pomoći tvrtkama u vrednovanju i razvoju vlastitih intelektualno-inovacijskih kapaciteta, ali i dobivanju darovnica i financijskih sredstava. Također, tvrtka će se posebno usredotočiti na završetak razvoja novog softverskog paketa za Enterprise content management (ECM) i time osigurati nastavak uspjeha aplikacije e-Guillotine – globalno vodećeg rješenja primjene IT-a u projektima pojednostavljenja administrativnog okruženja i upravljanja regulatornim sustavom.

Sense Consulting je u prošloj godini ostvario više od 80 posto svojih prihoda izvozom izvan Europe, a u 2010. godini planira ostvariti značajan rast prihoda. Tvrtka je nedavno pokrenula nove internetske stranice osvježenog sadržaja obogaćenog besplatnim publikacijama i stručnom bazom znanja. Internetske stranice prilagođene su potrebama klijenata, korisnika i potencijalnih partnera kojima se olakšava pristup relevantnim informacijama kako bi se povećala učinkovitost poslovanja na području upravljanja projektima. Stranice se nalaze na adresi .

Stručnjaci Sense Consultinga posjeduju bogato međunarodno i domaće iskustvo u različitim sektorima i industrijama, a stečena znanja dijele sa svojim klijentima i širom javnosti u obliku savjetodavnih i analitičkih materijala  koje se nalaze na novim internetskim stranicama. Na stranicama se također mogu pronaći studije slučaja iz prakse poslovanja koje nude opise projekata na kojima je tvrtka radila kao i novinski članci te medijske objave vezane uz ključne aktivnosti tvrtke i javne istupe vodećih savjetnika i analitičara.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.