Send Anywhere – još lakši način prijenosa

Fotografija članka: Send Anywhere – još lakši način prijenosa

Ne može lakše…

Oglas

Do sada smo spominjali dvije aplikacije koje olakšavaju prijenos datoteka između računala i mobitela. Prvi je bio koji može slati i notifikacije na računo, uz prijenos datoteka i linkova. Drugi je bio kojeg smo pohvalili kao još lakši alat za prijenos datoteka između računala i mobitela, a registracija nije uopće potrebna. Nedostatak je kod Portala što omogućuje prijenos samo od računala prema mobitelu.

No, zato je došao  – aplikacija koje objedinjuje najbolje i od Portala i Pushbulleta u području prijenosa datoteka. Uzima mogućnost dvostranog komuniciranja koju je započeo Pushbullet, a jednostavnost i lakoću korištenja od Portala.

Nakon što instalirate aplikaciju, ako želite podijeliti neku datoteku, bit će dovoljno zapisati 6-znamenkasti kod kojeg može upotrijebiti bilo tko.

Send anywhere ne zanima ni veličina datoteke koju šaljete kao ni broj dijeljenja – sve to je neograničeno i besplatno (barem u dogledno vrijeme op.a.).

sendanywhere_2

Send anywhere se pokazao kao jako praktično rješenje kada želite nešto podijeliti između dva uređaja. Želite li podijeliti velike datoteke između više uređaja, još uvijek je sretnije rješenje poslati datoteke na cloud pa podijeliti link zainteresiranima. No, želite li dijeliti veće datoteke s većim brojem korisnika na kraće razdoblje, Send Anywhere ima rješenje – uploadajte datoteke koje će biti dostupne 24 h za dijeljenje i preuzimanje.

Zaključno, zgodno zaokružena aplikacija koju pohvaljujemo za svoju susretljivost.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.