Seminar – Uvod u online oglašavanje, by Filip Višić

Fotografija članka: Seminar – Uvod u online oglašavanje, by Filip Višić

Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta. Praćenje razvoja novih trendova iznimno je zahtjevan posao i jedan od ključnih faktora uspješne online kampanje.

Seminar će pokazati ključne prednosti online oglašavanja – njegovu daleko nižu cijenu, a potom dolazi mogućnost preciznog ciljanja željenih skupina te lako mjerljiv povrat na investiciju. Svakodnevno oglašivač može pratiti sve relevantne statistike o posjetiteljima svoje internet stranice te kupcima pojedinog proizvoda ili usluge.

Kod online oglašavanja, u svakom trenutku je poznato da li se pojedina investicija isplati i na vrijeme je moguće prekinuti kampanje koje ne ostvaruju zadovoljavajući povrat.

Uvod u online oglašavanje će održati Filip Višić koji se internet savjetovanjem i marketingom bavi još od 2003. godine. Seminar organizira tvrtka Informativka d.o.o. U cijenu seminara uključena je kava dobrodošlice te ručak u prostorijama zgrade King ICT-a.

Više informacija o seminaru na .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.