SELPHY ES2 i ES20 – kompaktni i jednostavni fotopisači za svakoga

Racunalo.com foto

Fotografijama se po dovršetku odmah može rukovati jer ih poseban premaz štiti od otisaka prstiju, prašine, ogrebotina i UV zraka. Zahvaljujući integriranoj ručki oba je modela moguće jednostavno prenositi – bilo da ih nosite sa sobom kad idete u posjet prijateljima ili pak na odmor – a uz neobaveznu bateriju model SELPHY ES2 nudi potpun doživljaj prijenosnog ispisa.
Da bi ponudili maksimalnu praktičnost, oba modela koriste Canonove pakete Easy Photo – posebne kasete u koje su praktično smješteni i tinta i papir. Paketi su dostupni u tri formata, jednostavno ih je instalirati i spremni su za korištenje za svega nekoliko sekundi. Moguće ih je čak i zamijeniti usred korištenja.  Osim toga, kada dođe vrijeme za kupnju novih paketa, pomoći će vam činjenica da je svaki paket označen drugom bojom.Korisnicima čak ne treba ni računalo da bi započeli ispis. Oba modela omogućuju ispis s kompatibilnih digitalnih fotoaparata, najpopularnijih oblika memorijskih kartica, pa čak i s mobilnih telefona. Zahvaljujući poboljšanom korisničkom sučelju i velikim LCD zaslonima u boji jednostavno je provjeriti slike prije ispisa. Ako nešto treba popraviti, korisnici mogu pritiskom na gumb obrezati slike, prilagoditi boje i ispraviti uobičajene nedostatke, kao što je efekt crvenih očiju. Radi iznimno jednostavnog pristupa tim i drugim funkcijama SELPHY ES2 opremljen je i Canonovim sustavom upravljanja s kotačićem Easy-Scroll.
Dodatnu zabavu jamči gumb za kreativan ispis kojim se odlikuju oba modela, SELPHY ES2 i ES20. Taj gumb korisnicima omogućuje pretvaranje slika u kreativne projekte kao što su albumi i kalendari ili pak uveseljavanje snimki crtežnim isječcima, okvirima i oblačićima za tekst. SELPHY ES2 nudi i paletu klasičnih filtarskih efekata kao što su mekani fokus, izblijedjeli rubovi i zvjezdano osvjetljenje.


Glavne značajke:
 mediji i tinta integrirani u Canonove pakete Easy Photo
 kompaktni, elegantni okomiti dizajn s drškom za nošenje
 3,0-inčni zakretni LCD zaslon u boji (fiksirani 2,5-inčni zaslon na modelu SELPHY ES20)
 kotačić Easy Scroll (samo SELPHY ES2)
 ispis sa svih fotoaparata kompatibilnih sa standardima Direct Print/PictBridge te s većine najpopularnijih oblika memorijskih kartica
 poseban gumb za kreativan ispis
 bežični ispis putem infracrvenog (samo SELPHY ES2) i neobaveznog Bluetooth prilagodnika
 dodatna baterija (samo SELPHY ES2)

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.