Seiko Epson Corporation u petak slavi 70. rođendan – čestitamo!!!

Fotografija članka: Seiko Epson Corporation u petak slavi 70. rođendan – čestitamo!!!

Tokom 70 godina i kroz velike promjene u stavovima i životnom stilu, Epson je nastavio stvarati proizvode koji obogaćuju i olakšavaju živote ljudi, pokazujući svoju nepokolebljivu predanost monozukuri filozofiji, čija bit se objašnjava kao umjetnost i znanost proizvodnje.

Epsonova sposobnost izazivanja dramatičnih poboljšanja u životima ljudi i tvrtki dolazi od njegovih početaka u proizvodnji ručnih satova, kada je razvio kompaktne, energetski  učinkovite i visoko precizne tehnologije1, koje su omogućile proizvode poput prvoga kvarcnog ručnog sata2, tintne pisače u boji3 koji omogućavaju ispis fotografija kod kuće, te projektore4 koji su unijeli revoluciju u izvođenje prezentacija.

Epson će nastaviti s poboljšanjem svojih tehnologija kako osigurao nazočnost u društvu koje ide naprijed. Epson ima viziju budućnosti u kojoj:
– Sve će se ispisivati pomoću Epsonovih tehnologija
– Epsonove projekcijske tehnologije omogućavati će ljudima da se zabavljaju ili prenose ideje bilo gdje
– Epson će stvarati nove osjetljive sprave za sve vrste proizvoda spajanjem svojih kvarcnih inovacija i poluvodičkih tehnologija
– Epson će podupirati inovacije procesa proizvodnje te zdrave načine življenja

Epson će nastaviti usavršavati svoje tehnologije s ciljem stvaranja revolucionarnih proizvoda i usluga kojima će iznenađivati i oduševljavati kupce diljem svijeta. Ključne Epsonove datume i proizvode provjerite na našem Timelineu (vremenskom slijedu) na .

Seiko Epson Corporation (Epson) obilježit će u petak 18. svibnja 2012. svoju 70. godinu poslovanja. Još jednom – čestitamo Epsonu 70. rođendan!

Seiko Epson Corporation u petak slavi 70. rođendan - čestitamo!!!

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.