SEGA Forever collection donosi klasične igre na smartfone i to besplatno

Fotografija članka: SEGA Forever collection donosi klasične igre na smartfone i to besplatno

SEGA donosi neke vaše omiljene igre na mobitele u novom free-to-play formatu, koji podržava igranje bez veze na internet te spremanje na cloud.

Oglas

U free-to-play verziji su igrice besplatne, ali sadrže reklame kako bi se moglo održavati i servere i slično. Ukoliko želite, za jednokratnu naknadu od 2$ možete igrati bez reklama.

Za sada SEGA Forever collection ima pet naslova te uključuje: Sonic The Hedgehog, Phantasy Star II, Comix Zone, Kid ChameleonAltered Beast. Svi su naslovi dostupni i za Android i za iOS, Iz Sege poručuju kako imaju planove za dodatne naslove u kolekciji svakih dva tjedna što znači da ćemo ubrzo sve omiljene igre sa SEGE moći igrati na svom pametnom telefonu. Ponudu će proširiti preko svih generacija konzola sa SEGA imenom preko emulacije ili portanih igara.

Klasične igrice imaju rok trajanja i on se bliži kraju, tako da tvorci ovih igara pokušavaju sve što je u njihovoj moći kako bi iscijedili posljednju kap prije nego li taj rok prođe. Za igrače je pak ovakav model dobrodošla promjena jer možete neusiljeno uživati u klasicima bez trošenja novaca i čak izbjeći reklame za vrlo povoljnu svotu.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.