Sedmi RoboCup održan u Zagrebu 18. i 19. studenog 2017.

Fotografija članka: Sedmi RoboCup održan u Zagrebu 18. i 19. studenog 2017.

18. i 19. studenog 2017. u organizaciji Hrvatskog robotičkog saveza, Hrvatskog društva za robotiku i Osnovne škole Mato Lovrak održano je robotičko natjecanje „RoboCup Junior Zagreb 2017“

Oglas

Sedmu godinu zaredom održavaju se natjecanja Hrvatske lige robotičara, jednog od najvećih robotičkih natjecanja u našoj zemlji. Sve je počelo još 2011. kada se u holu Osnovne škole Mate Lovraka u zagrebačkoj Dubravi skupilo 20-tak natjecatelja s mentorima, a u istoj toj školi okupilo se ovaj puta skoro deset puta više. Uz podršku mentora i roditelja odmjerili su snage sa svojim vršnjacima u 10 različitih kategorija.

Uz skromna ulaganja organizatora, ali ogroman entuzijazam brojnih djelatnika škole, roditelja i mentora volontera ovaj je projekt poslao moćnu poruku – u Hrvatskoj se može i radi za bolje sutra. Natjecanje se sastojalo od kategorija koje su u službenom RoboCup programu, ali se osim njih uvrstilo i druge kategorije prilagođene početnicima, kako bi se lakše uključili u ovakva natjecanja.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.