Sedam IT u potrazi za novim ICT talentima – ovo može biti i vaša poslovna prilika!

Fotografija članka: Sedam IT u potrazi za novim ICT talentima – ovo može biti i vaša poslovna prilika!

U sklasu sa svojim poslovnim planovima rasta i zapošljavanja, tvrtka Sedam IT nastupit će na sajmovima poslova – Danu karijera u Varaždinu te Job Fairu u Zagrebu kako bi budućim talentima predstavila poslovanje tvrtke te odgovorila na pitanja svih zainteresiranih o uvjetima rada u ICT djelatnosti.

Oglas

Strateške odrednice razvoja tvrtke Sedam IT posljednjih godina izražene su i u zapošljavanju novih ICT kadrova, ali i pružanju kvalitetnih uvjeta rada postojećim zaposlenicima. Nakon otvorenja novih ureda izvan Zagreba, te snažnijeg nastupa na inozemnim tržištima, tvrtka kontinuirano traga za novim talentima kojima će osigurati karijerni razvoj. Prosjek godišnjeg zapošljavanja, pružanja mentorskog rada, prakse te studentskih angažmana iznosi preko 20% ukupnog broja zaposlenih u tvrtki i neprestano raste. Pojedincima koji se istaknu svojim radom i motivacijom još i prije završetka formalnog obrazovanja, nerijetko je ponuđen i dugoročni oblik suradnje.

Upravo s ciljem predstavljanja tvrtke, Sedam IT nastupa na 5. Danu Karijera koji će se održati od  2-6. svibnja na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu, u organiziciji Centra za podršku studentima i razvoju karijere. Dok će 9. i 10. svibnja ove godine Sedam IT sudjelovati na Job Fairu u organizaciji Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu. Job Fair organiziraju Centar karijera FER-a te studentske udruge KSET, BEST Zagreb i Savez studenata FER-a. Riječ je o sajmu poslova namijenjen studentima tehnoloških fakulteta i veleučilišta, koji se organizira s ciljem da se studente poveže s industrijom, da im se pruži uvid u mogućnosti zaposlenja i studentskih praksi te da ih se upozna s vještinama i tehnologijama koje su potrebne u praksi. Sajam okuplja više od 2000 studenata i 100 stručnjaka iz područja informacijske tehnologije, elektronike, elektrotehnike i srodnih grana industrije.

Podržavamo i želimo predvoditi domaće ICT kompanije koje vrijedno ulažu u osiguranje svjetskih trendova na tržištu rada u Republici Hrvatskoj. Vrhunski radni uvjeti koje nudimo uz mogućnost kontinuiranog razvoja, cjelovitog obrazovanja i razvoja karijere samo su neki od odgovora na pitanje “zašto raditi u Sedam IT”. Primjer smo kompanije koja kontinuirano raste, osvaja nova tržišta i donosi inovativna tehnološka rješenja. Veselimo se imati priliku budućim generacijama predstaviti i približiti naše podržavajuće, slobodno i inovativno radno okruženje i pozvati novu generaciju stručnjaka da nam se pridruže u zajedničkoj budućnosti.
– Irena Kevo, članica Uprave Sedam IT

Sedam IT posljednjih nekoliko godina, kako samostalno tako i uz suradnje na brojnim projektima zagovara radne uvjete i potencijale vlastite kompanije kao obrazac kvalitetnog poslovnog modela zbog kojega će i iskusni ICT stručnjaci svoju odluku o nastavku karijere usmjeriti na hrvatsko tržište. Svjedočimo snažom odlasku, osobito ICT kadrova izvan Republike Hrvatske, koji u svakodnevnoj potrazi za boljim uvjetima rada i života, ne uočavaju potencijale domaćeg tržišta. Kvaliteta postojećih obrazovnih sustava, ali i snažan rast onih koji u potpunosti mogu pratiti potrebe današnjeg modernog poslovanja, a kojemu je IT preduvjet ili nužna komponenta, još jedan je od razloga ostanka u Hrvatskoj. Sustavnom suradnjom sa svim dionicima tržišta koji mogu osigurati dobre standarde i uvjete rada, Sedam IT se pozicionira na ljestvicu vodećih.

Foto:

Dodajmo i kako smo nedavno odradili i vrlo zanimljiv , direktoricom ljudskih potencijala u tvrtci Sedam IT d.o.o., a koja nam je otkrila još neke zanimljive detalje oko zapošljavanja IT stručnjaka, kako u Sedam IT tako i u Hrvatskoj.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.