Sedam IT STIPEndija – otvoren je natječaj, zainteresirani?

Fotografija članka: Sedam IT STIPEndija – otvoren je natječaj, zainteresirani?

Tvrtka Sedam IT d.o.o. raspisala je natječaj za dodjelu stipendije pod nazivom Sedam IT STIPEndija.

Oglas

STIPEndija se dodjeljuje od 2008. godine, a utemeljena je kao uspomena na kolegu, prijatelja i suvlasnika tvrtke Sedam IT d.o.o. Stjepana Daidžića, tragično preminulog 29. rujna 2007. godine u Zagrebu, koji je svojom dobrotom, znanjem, karizmom, veselošću, razigranošću, upornošću i vizionarstvom trajno ostavio traga na sve ljude s kojima je živio i radio.

Na natječaj Sedam IT STIPEndija mogu se prijaviti studenti, državljani Republike Hrvatske koji su redovno upisali 1. ili 2. godinu diplomskog studija FER-a u Zagrebu (svi studijski programi računalnih profila), FOI-a u Varaždinu ili ETF u Osijeku (prednost imaju studenti smjera Računarstvo), te da imaju prosjek ocjena u dosadašnjem studiranju iznad 3,00. Engleski jezik obvezan je u govoru i pismu, dok je interes za rad u ICT okruženju prednost. Odabrani kandidat primat će mjesečnu stipendiju u iznosu minimalno 1.600 kuna neto u periodu od 01.11.2015. do 30.10.2016. godine odnosno do završetka studija. Sedam IT omogućuje i produženje perioda stipendiranja, učenje u praktičnoj okolini i mogućnost zapošljavanja po završetku studija.  Natječaj za stipendiju otvoren je do 30. listopada ove godine.

Projekt STIPEndija doprinos je naše tvrtke kojom se podsjećamo na suvlasnika koji nas je motivirao da ostvarujemo naše strateške ciljeve. Ulaganjem u buduće ICT stručnjake izravno doprinosimo ostvarenju naše misije i osiguravamo tržištu kvalitetne buduće zaposlenike. Čast mi je biti dio tima koji prepoznaje važnost investiranja dajući mlađim generacijama motiv za napredak i razvoj.
– Irena Kevo, članica Uprave Sedam IT

Tvrtka Sedam IT koja u Hrvatskoj posluje više od desetljeća izravno doprinosi razvoju gospodarstva kako svojim poslovnim aktivnostima tako i brojem stručnjaka koje zapošljava iz cijele Hrvatske. Snažnim utjecajem na razvoj domaćeg ICT okruženja, tvrtka danas predstavlja jednog od vodećih pružatelja informatičko-komunikacijskih rješenja i usluga. Svojom organizacijskom kulturom tvrtka stvara nove vrijednosti, a projekt dodjele stipendija samo je jedan od godišnjih projekata kojima unaprjeđuju razvoj novih stručnjaka i izravno utječe na buduće tržišne migracije.

Prijave se Sedam IT STIPEndiju dostupne su na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.